miércoles, 3 de marzo de 2010

Indian Wells la nova prova

Perquè penso que per a la Maria cada torneig és una prova de quin és realment el seu nivell i si ja es troba prop de les millors del circuït, el que li manca(en cas de no ser-hi) i la seva regularetat o no en el rendiment competitiu.
La victoria a Memphis és important a nivell moral, però d'ella no es poden treure conclusions sobre els interrogants que planteja encara avui la Maria. Per tant, el proper torneig(Indian Wells, que s'inicia el proper dia 10), és una nova cita per a poder albirar el seu destí inmediat. La competició de Cayo Vizcaíno si és de gran nivell(un P1), i allà Maria tindrà a varies de les dominadores del circuït WTA.
Maria va fer l'any passat un primer intent de retorn a Indian Wells, jugant el quadre de dobles, però l'experiencia no va ser positiva i va retrassar el tornar a la competició un mes més. Maria té en el seu palmarès aquest torneig: el va guanyar el 2006.

1 comentario:

Cat Cafe Manager Español dijo...

Hola gracias por tus palabras, y no publique por que no he visto nuevas noticias de Maria jaja, y me tome el derecho a dar el apoyo a mi pais y dar a conocer las formas de ayudar, lo bueno que mi familia y yo estamos bien, cuidate besos.