viernes, 12 de marzo de 2010

El seu mal servei quasi la degolla

Maria ha comès 7 dobles faltes en el primer set, dobles faltes que han donat ales a una Dushevina que quasibé elimina a la siberiana. Maria ha reaccionat quan li contaven el KO. Des de que va patir la greu lesió aquesta història ja s'ha repetit varies vegades. El servei de la Maria convida a guanyar-la. Anteriormment era una de les seves armes més fiables.
Ha perdut el primer set entregat pel seu servei, amb 2-5 en contra en el segón ha remontat gracies al seu proverbial coratge i a que Dushevina no ha sabut tancar el partit i llavors les dues russes han sigut com dos trens que es troben en el trajecte: Dushevina camí de la derrota, la Maria en direcció a una victoria massa patida. El tercer set no ha tingut història i la Maria l'ha dominat amb solvencia: 6-2.
Ara, l'espera en tercera ronda la veterana xinesa Jie Zheng. El partit es jugarà demà diumenge. Només s'han enfrontat una vegada, en el Japan Open 2003, amb victoria de Maria. No és referencia actualment i Maria no pot posar el seu servei en mans de la seva rival.
foto de "Maria Sharapova Blog".

1 comentario:

Cat Cafe Manager Español dijo...

no se bien que dijiste pero Maria GANO :D