viernes, 19 de marzo de 2010

Ara el colze

El final del partit de la Maria a Indian Wells davant Zheng preocupava i, per desgracia, la preocupació no era gratuita. La seva lesió al colze quan anava per davant en en el partit, doncs acabava de trencar el servei de Zheng i s'havia posat 3-2 a favor en set definitiu, ha resultat bastant greu. Tant que la Maria pot estar inclús un mes i mig sense competir. Aquest és el període màxim d'inactivitat competitiva que li dónen els metges. El mínim serien 3 setmanes. Es va danyar en la seva caiguda l'os del colze dret.
El primer desencadenant de tan mala noticia és que Maria ja s'ha donat de baixa del torneig de Miami, el següent en la seva agenda, i que es disputa la setmana que ve.
Aquesta lesió inclús pot comprometre la seva preparació en terra batuda de cara a Roland Garros. Cada any arriba amb problemes a Paris, lloc on tant l'estimen(lol!).

2 comentarios:

Cat Cafe Manager Español dijo...

que mal se va a perder Miami, y talvez Charleston tambien, pero si Maria es inteligente deberia cambiar el calendario, talvez incluir Roma o Estoril, asi llega mejor a Madrid y Roland Garros que en este defiende hasta QF, aunque no creo que haga esos cambios :(

Saludos besos.

Cat Cafe Manager Español dijo...

Hola, oye vi lo de Daria esta bien, aunque perdio en la semi singles gano el campeonato en dobles :)