martes, 23 de febrero de 2010

I... Campiona!

Campiona de Memphis. Maria ha guanyat el torneig nortamericà, el segón en que participa aquesta temporada i això, al menys relativament, li treu l'amargor del seu fracàs a Melbourne.
Maria ha batut en la final d'un torneig on, certament, no hi havien grans rivals, a la sueca Sofia Arvidson, 102ª en el ranking mundial, i ho ha fet amb la superioritat necessària per palesar la diferència de ranking entre una i atra jugadora.
La Maria s'ha imposat en el primer set per 6-2 i encara més fàcil ha sigut el segón(6-1). Avui si que li ha funcionat el seu servei i Arvidson no ha tingut cap opció. La veritat és que dels últims 5 trofeus en que ha participat la rossa siberiana n'ha guanyat 3, cosa que comença a remarcar la seva recuperació. Va guanyar Tokyo, va ser eliminada per cansament a Beiging. En l' inici d'aquest any va guanyar el torneig d'exhibició de Hong Kong, va quedar fora en primera ronda a Melbourne i ara s'ha imposat a Memphis. Veurem les seves següents participacions.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Hola :) Como estas ? Espero qe bien
Quee Maravilloso que halla ganado Maria yo la aadoro y me encanta su tenis Ojala gane muchos torneos mas :) Todo lo mejor para ella. lindo tu blog segui asi
Saludos