domingo, 17 de enero de 2010

Fora a la primera ronda


Maria Sharapova ha tingut un començament oficial de temporada molt amarg: ha sigut eliminada aquesta matinada en la primera ronda de l'open australià per una Maria Kirilenko més lluitadora que mai.
Sharapova ha arribat a Melbourne amb un joc encara poc consistent, molt irregular, amb els coneguts problemes en el servei i una precipitació també marca de la casa. D'això s'ha aprofitat Maria Kirilenko, molt sòlida, lluitadora i que s'ha cregut sempre que podia guuanyar el partit.
Sharapova ha tingut un aventatge en el set inicial(4-2) que no ha sabut confirmar. El set s'ha decidit en la mort ràpida on la siberiana també s'ha avançat per 4-2, però no l'ha ratificat i Kirilenko se li ha endut la mànega. La previsible recuperació de Sharapova s'ha produit en el segón set, que ha guanyat sense gaires problemes(6-3) i palesant un joc més regular, sobretot ajustant millor les línees. Però en el tercer i definitiu ha deixat que la moscovita Kirilenko s'escapés de sortida(3-0) i això ha sigut fatal. Encara que ha salvat un 5-2 en contra i ha trencat el servei de la seva rival per posar-se 4-5 i amb el servei a favor per igualar. En el desè joc, el definitiu, no li ha entrat mai el primer servei i Kirilenko l'ha atacat amb decisió. Maria Sharapova no ha pogut més i s'ha adonat que en tots aquests anys(pràcticament des de 2007) en que ella ha entrat i sortit del circuït, les seves qualitats s'han anat afeblint mentre totes les seves rivals han progressat. Una derrota que dol i que fa pensar. Quin és el futur de Sharapova en el tennis?

No hay comentarios: